Onze Visie

Onze persoonlijke en proactieve aanpak geeft u een vlotte en veilige ervaring van uw vastgoedtransactie. We zijn efficiënt, denken in oplossingen en ‘out of the box’ waar nodig. Met onze 25 jaar expertise en relevante marktkennis werken we naar het best mogelijke resultaat. Ons doel is dat u een zorgeloze ervaring heeft.

Tevens zijn wij de toegewijde partner van Expat Center The Netherlands om expats de best mogelijke dienstverlening te geven in onder andere de huizenmarkt.

Bel of e-mail ons voor een gratis consult.

TESTIMONIALS

Hella was een fantastische hulp in een recent verhuurproces…. zeer gemakkelijk in de omgang, praktisch, empathisch en commercieel gericht. Haar klantenservice was uitstekend. Ik raad haar serieus aan.

Anna Odfeldt
Huurder

Het team van de A1 Executive is zo goed als maar kan. Ik heb in het verleden huizen gehuurd van verschillende makelaars maar mijn ervaring met A1EE ging echt met kop en schouders boven de rest uit. Hella is altijd alert, super druk, toch vindt ze tijd om e-mails en telefoontjes te beantwoorden. Het team geeft u goed advies dat u kan helpen een beter nieuw land, nieuw gebied, nieuw huis te vestigen. Ze staan ​​sympathiek tegenover de behoeften van de huurders. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Vibha Arora
Huurder

A1 Executive Estate in Amsterdam beveel ik iedereen aan, ongeacht ligging van het te verhuren c.q. te verkopen object.

Zeer bekwaam en integer is Mw Hella Contrucci die op professionele wijze aanpakt en binnen korte tijd ons huis heeft kunnen verkopen in een periode dat de huizenmarkt er somber uitzag. Zij voegt de daad bij het woord en is een voorbeeld van hoe het moet in de wereld van real estate!

Nazreen Nagessersing

Zeer professioneel bedrijf. Ik kreeg gratis uitleg en hulp bij hypotheken in Nederland. Sterk aanbevolen

Mansur Aghayev
Koper

Hella heeft geweldig werk geleverd in de periode dat ze betrokken was bij de verkoop van ons huis in 2017. Ze was accuraat, gedreven en punktual. Verder regelde ze de beste huurder die ons huis gedurende de verkoopperiode voor een half jaar heeft gehuurd. Vroeger deden we zaken met huurders, maar helaas niet met succes. A1 Executive Estate is een serieus verhuurbedrijf en makelaar. Je landgoed is in GOEDE handen. Hella, het was een plezier om met je te werken / zaken te doen! Je hebt de 5 sterren verdiend met de volledige credits voor je servicevaardigheden!

Paraat Online
Partner

We hebben ons appartement twee keer verhuurd via A1EE en met alleen maar positieve ervaringen: ontzettend snel verhuurd (beide keren werd het binnen 1 maand verhuurd), aan betrouwbare huurders, voor een goede prijs. We zijn erg blij met deze relatie en verwachten dat dit ook in de toekomst zo zal blijven.

J. Schrier
Verhuurder

Wij hebben een goede ervaring gehad met dit bureau. Personeel was communicatief en behulpzaam. Sterk aanbevolen!

Elsi Rizvanolli

Het team van A1 Executive Estate is zo goed het mogelijk is. Ik heb in het verleden huizen gehuurd van verschillende makelaars, maar de ervaring met A1EE ging echt met kop en schouders boven de rest uit. Hella is altijd alert, superdruk en toch vindt ze tijd om e-mails en telefoontjes te beantwoorden. Het team geeft u goed advies dat u kan helpen als u zich in een nieuw land gaat vestigen. Ze tonen begrip in de behoeften van de huurders. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Vibha Arora
Huurder

A1 Executive Estate was een uitstekende keuze voor mijn gezin en mij, als expats, waren we bezorgd over het vinden van een juiste plek om te huren, en Hella, de manager van het bureau, was een grote hulp bij het proces, ze leidde ons door het hele proces sinds het bekijken van het appartement om de sleutels van het appartement te krijgen, was het proces snel en ze was in afwachting van alles, eerlijk gezegd moest ik gewoon het contract ondertekenen. Ik had het geluk haar te vinden. Ik raad haar en haar bureau volledig aan.

Cesar Loachamin
Huurder

Ik heb een aantal vrienden doorgestuurd, zij waren zeer tevreden over hun service. Volledig aan te bevelen.

Corly Bedacht
Doorverwijzer

Ik ben heel blij dat ik A1 heb gekozen om een ​​huis voor me te vinden. Ze luisterden echt naar mijn wensen en vonden binnen een paar dagen de perfecte woning voor mij. De mensen die er werken zijn erg behulpzaam en professioneel. Ik raad dit bedrijf echt aan.

Jeffrey S.

In december 2019 hebben we een appartement gehuurd in Amsterdam via A1EE en we hebben het appartement in enkele dagen geleden opgeleverd gekregen. Onze ervaring met hen was uitstekend! Ze bieden de beste appartementen die we hebben gezien wat betreft kwaliteit, diensten, locatie, en uitstekende klantrelaties. Hun agenten zijn ongelooflijk flexibel en begripvol. Onze algehele ervaring met onze agent Hella en haar collega Byou was perfect! Succes jongens 🙏

Basima Yahya
Huurder

We doen al meer dan 10 jaar goede zaken met A1 Executive Estate en bevelen ze iedereen aan. Ze zorgen niet alleen voor de huurders, maar ook voor de verkoop.

A. Hesterman
Verhuurder

Bedankt voor een super service voor kopen van mijn huis in Amsterdam. Je bent overboord gegaan om tijd voor me door te brengen en hebt inderdaad precies ontdekt wat ik zocht in een woning, binnen mijn budget. Kudo’s!!!

Celia Boots
Koper

Dit is echt een leuk bedrijf. Ze zijn professioneel en ze hebben me geholpen om mijn perfecte huis te vinden. Toen ik verhuisde, hebben ze mijn aanbetaling binnen een week teruggestort. Bedankt A1 voor de geweldige service!

Sjef Violier

Hella en het team hebben uitstekend werk gedaan om een ​​appartement voor me te vinden. Zeer beleefd, zeer punctueel en zeer professioneel. Ze hebben ook eigenaren die zeer vriendelijke en aardige mensen zijn, over het algemeen een geweldige ervaring om met hen samen te werken. Zou ze ten zeerste aanbevelen voor expats die op zoek zijn naar een huis in een nieuw land. Goed gedaan en ga zo door!

Niranchala Thangapandy
Huurder

Bedankt! Ik had een geweldige ervaring met A1 Executive voor het huren van een huis en het proces. Milan, Patricia, je hebt echt heel goed gereageerd. Je spontane reacties en gevoelig zijn voor het begrijpen van zorgen waren echt lovenswaardig. Ik zal je altijd aanbevelen bij mijn weten en iedereen.

Kailash Deshmukh
Huurder

Goede service. Geweldig team. snelle reactie.

Edwin Leever

Echt een behulpzaam team. Hierheen verhuizen is me heel eenvoudig gemaakt. Sterk aanbevolen.

Simon Manthorpe

Dankzij A1EE en vooral Hella hebben we in zeer korte tijd (1 week) onze plek gekregen. Het was bijna onmogelijk. Ze was bereid een stap verder te gaan om ervoor te zorgen dat we de gewenste eigendommen konden bekijken; en leidde ons door de belangrijke details en gaf ons waardevolle feedback over welke het meest geschikt zou zijn voor onze situatie. Daarnaast hielp haar team ons met het regelen van de nutsvoorzieningen en zelfs het onderhandelen over een aanbetaling die zowel de verhuurder als onszelf tevreden stelde. De verhuurder is ook erg responsief en behulpzaam bij het oplossen van eventuele klachten die we hadden. Een zeer bevredigende ervaring met A1 en met de verhuurder die zij vertegenwoordigen. Professioneel, snel en alles over service!

Duy Nguyen
Huurder

Ons verblijf in Amstelveen is een paar weken geleden ten einde gekomen. Dankzij A1 Executive Estate (vooral aan makelaar Hella) hadden we in het begin heel snel onze plek op een prachtige locatie pal naast het Amsterdamse Bos. We waren erg onder de indruk en voelden ons ook veilig toen de agent de documenten zeer grondig doornam, op belangrijke aspecten wees en ons met grote transparantie door elke stap van het proces leidde. Het was een geweldige aanvullende adviserende dienst voor ons, wat zeer op prijs wordt gesteld. Ze luisterde ook naar onze wensen voor een ideale plek en probeerde namens ons het beste resultaat te behalen. Dat is voor ons persoonlijk een zeer belangrijke factor. Het uitchecken was ook erg gestructureerd, grondig en eerlijk. We ontmoetten zeer vriendelijk personeel, professionele en aardige mensen, van het bekijken tot het contracteren, evenals het administratief personeel. Onze speciale dank aan A1 Executive Estate voor de uitstekende service. Ik wens jullie allemaal succes! Ga zo door en blijf gezond!

Van Anh Vu Thi
Huurder

Hella heeft me echt op een fantastische manier geholpen. Mijn appartement werd in minder dan twee weken verhuurd aan een leuk gezin. Alle overeenkomsten werden ontmoet en ik kreeg uitstekende steun !!

Aarti Oemrawsingh
Verhuurder

A1 Executive Estate was een geweldige keuze in januari 2017, als expats. We maakten ons en mijn vrouw zorgen over het vinden van een goede plek om te huren met een eerlijke prijs, en nadat we een huis op internet hadden gevonden, namen we contact op met Hella, de agentschapmanager, Ze heeft het proces enorm geholpen. begeleidde ons door het proces, van ontmoeting met de eigenaar (via skype), bezoek aan het huis tot het verkrijgen van de sleutels, het proces was echt heel snel en ze wachtte op alles om ons tevreden te stellen, dat waarderen we enorm. Na 3 jaar in dit huurhuis te hebben gewoond, hadden we het geluk om ons huis te kopen, uiteraard namen we contact op met Hella voor het laatste bezoek van het huis (uitchecken) en gaven we de sleutels terug, ze beloofde ons om ons aanbetalingsgeld binnen een week teruggeven, eerlijk gezegd, we hebben ons aanbetalingsgeld op tijd ontvangen zoals ze belooft. Ik beveel haar ten zeerste aan.. Hella is een zeer professionele vrouw, en ik voel me vereerd haar te ontmoeten, … bedankt Hella.

Yassine Nederland
Huurder

Geweldige dienstverlener! Het is de eerste makelaar in Amsterdam waar de mens centraal staat. Sterk aanbevolen!

Anastasia Kudryavtseva