Onze persoonlijke en proactieve aanpak geeft u een vlotte en veilige ervaring van uw vastgoedtransactie. We zijn efficiënt, denken in oplossingen en ‘out of the box’ waar nodig. Met onze 25 jaar expertise en relevante marktkennis werken we naar het best mogelijke resultaat. Ons doel is dat u een zorgeloze ervaring heeft.

Tevens zijn wij de toegewijde partner van Expat Center The Netherlands om expats de best mogelijke dienstverlening te geven in onder andere de huizenmarkt.

Bel of e-mail ons voor een gratis consult.

TESTIMONIALS

Bedankt voor een super service voor het kopen van mijn huis in Amsterdam. Je inspanning was fantastisch met de tijd die je er ingestoken hebt . Je hebt precies gevonden wat ik zocht in een woning en ook nog eens binnen mijn budget. Kudo’s!!!

Celia Boots

Koper

We doen al meer dan 10 jaar goede zaken met A1 Executive Estate en bevelen ze iedereen aan. Ze zorgen niet alleen voor de huurders, maar ook voor de verkoop.

A. Hesterman

Verhuurder

Het team van A1 Executive Estate is zo goed het mogelijk is. Ik heb in het verleden huizen gehuurd van verschillende makelaars, maar de ervaring met A1EE ging echt met kop en schouders boven de rest uit. Hella is altijd alert, superdruk en toch vindt ze tijd om e-mails en telefoontjes te beantwoorden. Het team geeft u goed advies dat u kan helpen als u zich in een nieuw land gaat vestigen. Ze tonen begrip in de behoeften van de huurders. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Vibha Arora

Huurder

We hebben ons appartement twee keer verhuurd via A1EE en met alleen maar positieve ervaringen: ontzettend snel verhuurd (beide keren werd het binnen 1 maand verhuurd), aan betrouwbare huurders, voor een goede prijs. We zijn erg blij met deze relatie en verwachten dat dit ook in de toekomst zo zal blijven.

J. Schrier

Verhuurder

Hella heeft geweldig werk geleverd in de periode dat ze betrokken was bij de verkoop van ons huis in 2017. Ze was accuraat, gedreven en punktueel. Verder regelde ze de een perfect huurder die tijdens de verkoopperiode ons huis voor een half jaar huurde. In het verleden deden we altijd direct zaken met huurders, maar helaas was dit niet succesvol. A1 Executive Estate is een serieus verhuur- en verkoopmakelaar. Je huis is in GOEDE handen. Hella; het was een genoegen om met je samen te werken / zaken te doen! Je verdiend de 5 sterren en de volledige credits voor je dienstverlening!

Paraat Online

Verkoper

Menu