Weeresteinstraat 101A., HILLEGOM
VERKOCHT

Plan een afspraak:

Bel Ons

Mail Ons

Specificaties

Type:

in een

138 m2
Bouwperiode: Before 1906
5
3
2
Tuin: Achtertuin (14 m2)
Parkeerfaciliteit: Openbaar parkeren
Vraagprijs: 649.000,-
Servicekosten: 32 per maand
Bijdrage (VVE): Geen

Impressie

Plattegrond

Niet beschikbaar

Omschrijving

Unieke design woning in voormalige oude drukkerij & lijmfabriek uit 1900!
Deze verscholen diamant in het hartje van de bollenstreek, op fietsafstand van het strand (Langevelderslag/Noordwijk aan Zee/ Zandvoort) en 30 minuten van de Zuidas (Amsterdam) is nu beschikbaar.
Dit stukje oude industrie is omgetoverd tot een verduurzaamd woonhuis met vloerverwarming, hoge plafonds en karakter.

In de hal zijn kamerhoog wandkasten gemaakt en door middel van de lichtstraat en gebruik van glas, is een zee van licht ontstaan. Alle ruimte is optimaal benut en in plaats van zichtbare wanden zijn d.m.v. glas een mooie ruimtes ontstaan en tot een geheel gemaakt. Alleen materialen en smeedwerk van hoge kwaliteit zijn gebruikt en de ruime vestibule met gietvloer en verborgen fietsenberging en bergruimte, zijn een voorbeeld van de niet direct zichtbare bijzonderheden.
De hoge plafonds zijn voorzien van ventilatiekanalen, evenals de slaapvertrekken, die op een 1,2 Meter hoger vloerniveau zijn gemaakt. Hierdoor is opnieuw veel kastruimte ontstaan.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de achtertuin patio, door drie openslaande deuren, waar men ’s middags kan genieten van de zon. Vanuit de tuin tevens toegang tot de parkeerplaatsen aan de achterzijde.

De keuken met dakvensters heeft twee mooie gietijzeren pilaren uit een Franse fabriek en maken de keuken met industrieel karakter bijzonder en een heerlijkheid om te koken en met gasten te verblijven. Zowel de onderbouw en in de zijwand van de keuken (voorzien van een mahoniehouten kastenwand) maximale bergruimte en de ingebouwde apparatuur is van SMEG.
Om de hoek van de keuken is een gastentoilet met wastafel en verder op vindt u de fraaie badkamer met royale inloopdouche, WC en wastafel.
Via een wenteltrap naar boven, vindt u het terras en de heerlijke Finse sauna en een massagedouche.

– In 2016 is het dak geheel van de buitenzijde geïsoleerd en zijn de buitenmuren voorzien van voorzetwanden v.v. isolatie. Ook is er een lichtstraat geplaatst en is de huidige badkamer gebouwd;
– In 2018/2019 is het gehele pand van binnen verbouwd en voorzien van vloerverwarming. Op diverse technische installaties zit nog garantie;
– In 2020 is de eikenhouten gevelbekleding rond de entree aangebracht;
– In 2021 is het stalen hek bij de entree geplaatst en gerestaureerd;
– Het gehele houtwerk van de buitenkozijnen en dakranden zijn in 2021 opnieuw geschilderd door een erkend schildersbedrijf. Een groot deel van de houten daklijsten en zinkendakgoot aan de zuidzijde zijn ook vervangen;
– De gevel aan de achterzijde van de woning is in 2021 ook opnieuw geschilderd door erkend schildersbedrijf.
Dit huis is een MUST-SEE! Kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden!

De informatie vermeld op internet is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid en/of onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Gegadigde heeft zijn/haar eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot een woning is de makelaar adviseur van de eigenaar. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het proces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent een woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw makelaar of hier zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Bij aankoop door een niet Nederlands persoon of iemand die niet voldoende Nederlands spreekt, zal de koopakte worden opgemaakt door de Notaris van keuze die de overdracht voor koper behandeld (Amsterdams Systeem).

Locatie

Neem contact met ons op

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088