Faas Wilkesstraat 493, AMSTERDAM
VERHUURD

Plan een afspraak:

Bel Ons

Mail Ons

Specificaties

Type:

in een

Object: Appartement (Bovenverdieping)
77 m2
Bouwjaar: 2015
3
2
1
Tuin: Zonneterras (6 m2)
Parkeerfaciliteit: Openbaar parkeren
Oplevering: Gemeubileerd
Huurprijs: € 1.795,- per maand
Servicekosten: Geen
Bijdrage (VVE): Geen

Impressie

Plattegrond

Niet beschikbaar

Omschrijving

Ruim, licht en modern gemeubileerd appartement met balkon,vloerverwarming, lift, berging voor o.a. fietsen, op het Zeeburgereiland, met een indrukwekkend uitzicht door de grote raampartijen. De grote open keuken heeft een luxe kookeiland met veel kastruimte, koelkast/vriezer, oven magnetron combinatie en een vaatwasser. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig en een apart toilet. In de ruime badkamer vindt u een inloop douche, wastafel en de wasmachine en droger. In de hal vindt u een separaat toilet met fonteintje.
De oude industriële torens aan de overzijde worden veranderd in sport- en horeca centrum met daktuinen.
Het appartement heeft ook een industriële uitstraling en is gebouwd in 2015. Op het eiland zijn meerdere restaurants, een supermarkt, sportschool en kinderopvang te vinden. Makkelijk en snelle toegang naar alle uitvalswegen, gratis parkeergelegenheid om de hoek. Centraal Station en het Muiderpoort Station vlakbij.
Kom kijken en u heeft uw (T)huis gevonden!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Locatie

Neem contact met ons op

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088