Keucheniuslaan 19, AMSTELVEEN
VERKOCHT

Plan een afspraak:

Bel Ons

Mail Ons

Specificaties

Type:

in een

140 m2
Bouwjaar: 1956
7
4
2
Tuin: Achtertuin (70 m2)
Parkeerfaciliteit: Openbaar parkeren
Vraagprijs: 795.000,-
Servicekosten: Geen
Bijdrage (VVE): Geen

Impressie

Plattegrond

Niet beschikbaar

Omschrijving

Uitgebouwd, licht huis van 138 M2 (meetrapport beschikbaar) met 4 slaapkamers, 2 badkamers, tuin, hardhouten vloeren op alle verdiepingen en trappen, met veel kastruimte. Vlakbij het winkelcentrum “Binnenhof” en het busstation Amstelveen.
De uitgebouwde begane grond is tuingericht aan de achterzijde en heeft een grote woonkeuken (met aparte pantry voor voorraden en onderhoudsapparaten).
De hal met toilet, garderobe en dubbele deuren naar de lichte woonkamer, hebben allen hard houten vloeren; de keuken en eetgedeelte hebben een natuurstenen tegelvloer
De deur naar de achtertuin bestaat uit 2 delen, zodat deze onafhankelijk van elkaar kunnen worden geopend. De achtertuin heeft een deel met overkapping, om gezellig buiten te eten.
De eerste etage heeft een badkamer met douche, toilet, wastafel en decor radiator en er zijn op dit niveau 3 slaapkamers. Op de bovenste etage is een grote lichte kamer met ramen aan voor- en achterzijde en een badkamer met toilet, radiator en een bubble bad.
Op de overloop vindt men hier de opstelling voor wasmachine en droger.
Kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Locatie

Neem contact met ons op

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088