Spitsbergen 68, ALMERE
VERKOCHT

Plan een afspraak:

Bel Ons

Mail Ons

Specificaties

Type:

in een

159 m2
Bouwperiode: From 2001-2010
7
4
1
Tuin: Tuin rondom (70 m2)
Parkeerfaciliteit: Openbaar parkeren
Vraagprijs: 470.000,-
Servicekosten: Geen
Bijdrage (VVE): Geen

Impressie

Plattegrond

Niet beschikbaar

Omschrijving

Zeer lichte en ruime (159 M2) waterwoning met 4 slaapkamers, groot terras boven het water, serre, vide met terras, balkon en een dakterras. Alles is op de zonnige kant georiënteerd en dit huis heeft 3 verdiepingen met overal vrij uitzicht.
Wonen op de begane grond met open keuken en wijds uitzicht over het water met terras en serre. Op dit moment wordt er een nieuwe vloer gelegd, waardoor we nog geen foto’s van de grote woonkamer kunnen maken.
Via een zeer ruim entree, met toegang tot de grote berging (met tweede toegangsdeur) en gastentoilet, komt men in de huiskamer met rondom ramen. De serre grenst aan de keuken en huiskamer, zodat buiten eten in de zomer en winter geen probleem is.
De open keuken heeft ingebouwde apparatuur (Siematic) en de wasmachine en droger bevinden zich in de berging.
Op de eerste etage vindt u 3 slaapkamers, waarvan er één een balkon heeft en een andere toegang tot de vide, met weer een heerlijk uitzicht over het water en de groene omgeving.
De badkamer heeft een separate douche, een bad en een dubbele wasbak met badkamer meubel.
De slaapkamer op de 2e etage strekt zich uit over de volledige breedte van de woning en heeft een eigen dakterras met een waanzinnig uitzicht.
De tuin en ook het water om het huis heen hebben mogelijkheid tot het aanleggen van een boot en men kan door de automatische sluizen ver varen, zelfs naar Amsterdam. Het huis ligt aan het eind van een autoloze straat met vrije parkeer ruimte op 1 minuut lopen afstand. Men kan wel met boodschappen of verhuiswagen voor de deur komen.
De omgeving is heerlijk om te fietsen en voor de kinderen zijn er veel veilige plaatsen om te spelen. Winkels zijn op loopafstand. Goede aansluiting met de A27 richting Utrecht en de A6 Lelystad/Amsterdam. Op loopafstand bevindt zich een NS treinstation.
De woning is als milieuwoning ontworpen; de serre fungeert als warmtebron door het absorberen van zonlicht, waardoor de energiekosten ook in de winter relatief laag zijn. Kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden!!!

Bijzonderheden:
– 159 M2 wooncomfort
– perceel 191
– vloerverwarming op begane grond (met nieuwe vloer)
– groot terras boven water
– serre en vide met wijds uitzicht
– balkon en dakterras
– Energielabel A
– Eindwoning in autoloze straat
– mogelijkheid aanleggen boot
– vaarwater t/m Amsterdam en wijde omgeving

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid en/of onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Gegadigde heeft zijn/haar eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot een woning is de makelaar adviseur van de eigenaar. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het proces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent een woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw makelaar of hier zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Locatie

Neem contact met ons op

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088