Noorderstraat 42, AMSTERDAM
VERHUURD

Plan een afspraak:

Bel Ons

Mail Ons

Specificaties

Type:

in een

225 m2
Bouwperiode: Before 1906
4
3
Tuin: Achtertuin (80 m2)
Parkeerfaciliteit: Betaald parkeren
Oplevering: Kaal
Huurprijs: € 6.500,- per maand
Servicekosten: Geen
Bijdrage (VVE): Geen

Impressie

Plattegrond

Niet beschikbaar

Omschrijving

Luxe gerenoveerd 4 slaapkamer-, en 3 badkamer herenhuis (225 m2) met garage, tuin en open haard in Centrum Amsterdam in monumentaal pand met houten vloer, zonnige tuin, balkon, terras.
Het huis beschikt over de nieuwste domotica voor alle apparatuur, waaronder de opening van ingangen en de verlichting in het huis, welk ook aan te sturen is via de mobiele telefoon. Tijdens de renovatie zijn alleen materialen van hoge kwaliteit gebruikt en alle ruimtes zijn bijzonder praktisch ontworpen. Hierdoor heeft het huis een prettige atmosfeer en ook de hoge ramen geven extra licht inval in deze nieuwe woon unit in een monumentaal pand. Via de entree met toegang tot de logeerkamer, komt men in de eetkamer en de woonkamer. De prachtige houten vloer geeft dit huis een warme sfeer en het licht komt door de grote ramen overal binnen, waardoor je het gevoel hebt dat het in dit huis altijd zomer is. De keuken heeft uitzicht op de tuin en is ontworpen om het koken en aan tafel zitten tot een genot te maken met ergonomische aanpak en alleen topklasse apparatuur.
De woonkamer ligt op een hoger niveau dan de tuin, dus ook hier heeft men een goed uitzicht op de tuin. De grote open hout-haard heeft ruimte voor hout en boeken etcetera. De slaapkamers zijn ruim en de verlichting kan elke sfeer aannemen die men wil. De gastenslaapkamer en badkamer geven elke gast een welkom gevoel!
Het pand beschikt over een parkeerplaats onder het gebouw en er is een mogelijkheid voor een tweede plaats. Een hot-spot middenin het centrum van Amsterdam, met alle features : kom kijken en u heeft uw (t ) huis gevonden.

Momenteel beschikbaar als gestoffeerd.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Locatie

Neem contact met ons op

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088