Lijnbaansgracht 214hs, Amsterdam
€ 1.650,-

Book a viewing:

Call us

Email us

Specifications

Type of building:

in a

Object: Apartment ()
75 m2
Construction year: 1900
2
1
Garden: No garden
Interior: Bare
Rent: € 1.650,- per month
Service charges: None
Contribution Fee (VVE): None

Impression

Floorplan

Not available

Description

ENGLISH TEXT BELOW:
Licht 1 slaapkamer appartementen in de karakteristieke Jordaan, om de hoek van het populaire Leidseplein in het centrum van de stad.
Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd en is gelegen op de eerste verdieping. Het heeft grote ramen aan twee zijden waardoor er veel licht binnen komt: aan de voorzijde (woonkamer) met uitzicht op de gracht en aan de achterzijde (slaapkamer en keuken) op de rustige binnentuin. Het appartement het een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals gasfornuis, oven, koelkast en vaatwasser. Het terras is gelegen op het zuidwesten, aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een tafel met stoelen.
Kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden!

Bright 1 bedroom apartment (75m2) in the characteristic Jordaan, around the corner of the popular Leidseplein in the city center.
The apartment has been recently renovated and is located on the first floor. It has large windows on two sides: over the canal from living room, and over the inside terrace from the bedroom and kitchen. It has 1 spacious bedroom, with a double bed. The kitchen is equipped with several appliances such as a fridge, gasstove, oven and dishwasher. The terrace is facing south-west on the backside of the apartment and has a set with table and seating.
Come have a look and you have found yourself a(t) home!

Location

Lijnbaansgracht 214hs

Lijnbaansgracht 214hs, Amsterdam, Netherlands

View larger map

Contact us about this property

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088


    Menu