Lijnbaansgracht 214hs, AMSTERDAM
VERHUURD

Plan een afspraak:

Bel Ons

Mail Ons

Specificaties

Type:

in een

Object: Appartement (Bovenverdieping)
75 m2
Bouwjaar: 1900
2
1
Tuin: Geen
Huurprijs: € 1.650,- per maand
Servicekosten: Geen
Bijdrage (VVE): Geen

Impressie

Plattegrond

Niet beschikbaar

Omschrijving

ENGLISH TEXT BELOW:
Licht 1 slaapkamer appartementen in de karakteristieke Jordaan, om de hoek van het populaire Leidseplein in het centrum van de stad. Het appartement wordt compleet gemeubileerd aangeboden, u hoeft alleen uw koffer mee te nemen.
Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd en is gelegen op de eerste verdieping. Het heeft grote ramen aan twee zijden waardoor er veel licht binnen komt: aan de voorzijde (woonkamer) met uitzicht op de gracht en aan de achterzijde (slaapkamer en keuken) op de rustige binnentuin. Het appartement het een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals gasfornuis, oven, koelkast en vaatwasser. Het terras is gelegen op het zuidwesten, aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een tafel met stoelen.
Kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden!

Bright 1 bedroom apartment (75m2) in the characteristic Jordaan, around the corner of the popular Leidseplein in the city center. Apartment is delivered fully furnished. You only need to bring your suitcase.
The apartment has been recently renovated and is located on the first floor. It has large windows on two sides: over the canal from living room, and over the inside terrace from the bedroom and kitchen. It has 1 spacious bedroom, with a double bed. The kitchen is equipped with several appliances such as a fridge, gasstove, oven and dishwasher. The terrace is facing south-west on the backside of the apartment and has a set with table and seating.
Come have a look and you have found yourself a(t) home!

Locatie

Neem contact met ons op

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088