Jollenpad 10B, Amsterdam
€ 3.495,-

Plan een afspraak:

Bel Ons

Mail Ons

Specificaties

Type of building:

in een

Object: Appartement (Penthouse)
95 m2
Bouwjaar: 2011
3
1
1
Tuin: Zonneterras (30 m2)
Oplevering: Gemeubileerd
Huurprijs: € 3.495,- per maand
Servicekosten: Geen
Bijdrage (VVE): Geen

Impressie

Plattegrond

Niet beschikbaar

Omschrijving

Uniek aan het water gelegen luxe appartement voor zomer 2020, met uitzicht over het water van de Nieuwe Meer. Beschikbaar in de maanden mei, juni en juli, met elke dag zicht vanaf het terras op de ondergaande zon op het water.
Volledig gemeubileerd ruim appartement (95 M2), aan de rand van het Amsterdamse Bos, op 10 minuten van Schiphol en het Vondelpark. 1 slaapkamer, complete luxe keuken (voorzien van alle mogelijke apparaten), nieuw meubilair, veel kastruimte, badkamer met ‘rainforest’ douche, apart toilet, vloerverwarming en veel meer. Gratis parkeren en mogelijkheid tot varen.
De prijs is inclusief twee maal per week schoonmaak, strijkwerk, energie en internet. Het terras heeft alles om rustig te werken en/of een volledig vakantie gevoel te ervaren. Kom kijken en u heeft uw tijdelijke onderkomen gevonden!

De informatie vermeld op internet is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid en/of onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Locatie

Jollenpad 10B

Jollenpad 10B, Amsterdam, Netherlands

View larger map

Neem contact met ons op

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088


    Menu