IJdok 91*, AMSTERDAM
€ 3.250,-

Plan een afspraak:

Bel Ons

Mail Ons

Specificaties

Type:

in een

Object: Appartement (Bovenverdieping)
130 m2
Bouwjaar: 2009
3
2
1
Tuin: Zonneterras ( m2)
Parkeerfaciliteit: Parkeergarage
Huurprijs: € 3.250,- per maand
Servicekosten: Geen
Bijdrage (VVE): Geen

Impressie

Plattegrond

Niet beschikbaar

Omschrijving

Luxe en licht 2 ½ slaapkamer appartement met garage, lift en prachtig uitzicht over het water van het “IJ”. Dit appartement is gelegen in een recent gebouwd complex, tegenover de Jordaan. De gehele breedte van de pui van het appartement kan worden geopend richting het water, waardoor u er volop van kunt genieten. U heeft een balkon bij de kleine extra slaapkamer aan de stadzijde en dakterras bovenop het gebouw.
De vloeren zijn voorzien van marmeren met vloerverwarming, die eveneens kan worden gekoeld. Zo ook de badkamer en de andere ruimtes. De hoge plafonds en grote raampartijen geven het appartement een bijzondere sfeer. De grote woonkeuken met ontbijtbar en granieten aanrechtbladen, is voorzien van hoogwaardige apparatuur. Dit is ‘grand living’ met een hoog niveau van comfort, gezelligheid en luxe zonder compromissen.
Dit unieke appartement van ca. 130 m² biedt een fantastische woonervaring, waarbij het gebouw en de omgeving in harmonie zijn met elkaar, op een exclusieve locatie met een eigen identiteit, met de gezelligheid van de Jordaan op loopafstand van Amsterdam Centraal Station en het centrum.

Dit karakteristieke appartement met veel grote raampartijen en sfeervolle contouren heeft plafonds van maar liefst 2.90 meter hoog, met prachtige natuurlijke lichtinval en een fantastische beleving van het water. Er zijn uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt, de temperaturen kunnen in ieder seizoen geheel naar wens worden aangepast en de woonervaring is compleet.

De fraai vormgegeven gedeelde entree met een eigen privé berging en fietsenberging; het uitzicht over het water en de stad, maken dit appartement tot “the best of both worlds”.
Er is een dakterras bovenop het gebouw en een parkeerplaats eronder.
Bijzonderheden:
– Oppervlakte: ca. 130m²
– Volledig gemeubileerd
– Regelbare vloerverwarming en -koeling
– Groot dakterras
– Parkeerplaats (niet inbegrepen in de prijs €150,-)
– Fietsenberging in de ondergelegen parkeergarage
Kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden!

Locatie

IJdok 91*

IJdok 91*, Amsterdam, Netherlands

View larger map

Neem contact met ons op

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088


    Menu