Populierenlaan 115, AMSTELVEEN
VERHUURD

Plan een afspraak:

Bel Ons

Mail Ons

Specificaties

Type:

in een

Object: Appartement (Gallerijflat)
48 m2
Bouwjaar: 1960
2
1
1
Tuin: Geen
Oplevering: Gemeubileerd
Huurprijs: € 1.195,- per maand
Servicekosten: Geen
Bijdrage (VVE): Geen

Impressie

Plattegrond

Niet beschikbaar

Omschrijving

Een goed onderhouden gemeubileerd 2-kamer appartement van 48 M 2 met ruime woonkamer en semi-open keuken. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur als een oven, afzuigkap en inductieplaat. Vanuit de entree is er ook toegang tot de badkamer en slaapkamer. Een nette gerenoveerde badkamer met douche, toilet en wastafel en bijbehorend meubel. De woning beschikt ook over een berging.

Rondom het gebouw is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Met de auto bent u in enkele minuten op uitvalsweg A9, die zowel naar de A2, de A4 als de ring A10 leidt. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Amsterdam daarom snel bereikbaar. Het is uniek wonen in Amstelveen en nabij zijn er veel lokale winkels en diverse bushaltes. Het is nabij het Amsterdamse Bos met een uitzicht Richting Schiphol.

Bovenop de huurprijs komt een voorschot voor verwarming van Euro 50 per maand.
Verplichte wekelijkse schoonmaak voor rekening huurder.

Alleen geschikt voor single of stel!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Locatie

Neem contact met ons op

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088