Zwarte mees 9 , Uithoorn


€ 639.000,-k.k.

Information

In een rustige kindvriendelijke straat (geen doorgaande weg) ligt deze stijlvol uitgebouwde moderne en geschakelde villa, aan het water, met vrij uitzicht op de landerijen er achter.
Deze ruime woning is fraai gelegen aan een waterpartij en is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een grote living met woonkeuken is ontstaan.
Een zeer ruime woonkamer, open haard, een luxe keuken, een badkamer met ligbad, 3 slaapkamers (voorheen 4), praktijk- of werkruimte met eigen entree en een grote tuin met steiger aan het water. Dit huis heeft ruimte, recreatie mogelijkheden en heeft de mogelijkheid tot praktijk aan huis. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en tegenover de woning voor bezoekers.

Via het entree bereikt u de hal met toegang naar de woonkamer, de eerste slaapkamer, toilet en naar de praktijk- c.q. werkruimte met kleine wachtkamer en scheiding naar de behandeling ruimte. De ramen van de wachtkamer hebben ingebouwde zonwering.
Eventueel kan hier een extra badkamer worden gemaakt, zodat een levensloop woning gecreëerd wordt.
Zodra u de deur naar de woonkamer opent, komt een zee van ruimte en licht u tegemoet. De grote schuifpui met ingebouwde zonwering geeft toegang tot de grote tuin, met steiger aan het water, met een bijna eindeloos uitzicht. De woonkeuken heeft een eiland, veel kastruimte en natuurstenen aanrechten en voldoende ruimte voor een grote eettafel. En vanuit de keuken heeft men ook uitzicht op de gezellige open haard.
De tuin heeft een onderheid terras, zodat een verdere uitbouw zonder grote kostenpost gerealiseerd kan worden. De steiger van Bankirai ligt over de gehele breedte van het perceel en heeft op dit moment een scheidingshek met deur ten behoeven van huisdieren of kinderen.
Via de trap naar de eerste etage vindt u een ruime overloop met uitzicht over de huiskamer en ook over de landerijen via de glazen vide. De grote badkamer heeft een ligbad, dubbele wastafel en -meubel en een tweede toilet.
De grote slaapkamer heeft een raampartij over de hele breedte van het huis en heeft een grote ingebouwde kast.
Op de bovenste etage is ook een grote slaapkamer met wastafel en ramen aan voor- en achterzijde. Ook hier is veel kastruimte te vinden.
Dit is een huis met veel mogelijkheden, dus kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Asking price
€ 639.000,-k.k.
Address
Zwarte mees 9
City
Uithoorn
Zipcode
1423 NH
Size interior
148 m2
Size exterior
299 m2
Rooms
6
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Construction
1991