Book a viewing:

Call Us

Email Us

Specifications

Type:

in a

Impression

Floorplan

Not Available

Description

(NL)
Het 3,5 kamer appartement is gelegen in hartje Diemen, nabij het vernieuwde winkelcentrum “Diemerplein” met o.a. een Albert Heijn, Hema, Deen, Kruidvat, Action en delicatessen speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er diverse sport accommsodaties in de buurt en hoeft er dus zeker niet stil te worden gezeten! In de omgeving zijn er diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (trein, bus en tram 19) te vinden. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A1, A2, A9, A10). Kortom, de bereikbaarheid is uitstekend en dit op nog geen 10 minuten van het centrum van Amsterdam. Voor een dag ontspanning is het Diemerbos, Park Frankendael of het Oosterpark zeker een aanrader!
Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met afgesloten entree. Via het trappenhuis is de tweede verdieping te bereiken en via de galerij de entree tot het appartement. Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken op deze etage. Aan de voorzijde bevindt zich de half open keuken met apparatuur. De ruime slaapkamer op deze verdieping is bijna 13 M2 en de bijna 10 meter diepe woonkamer heeft het licht van voor- en achterzijde, dus een erg lichte woonkamer. De badkamer en toilet bevinden zich in de hal en zijn apart Op de bovente etage is een ruime 2e slaapkamer en nog twee ruimtes die als werkruimte of speelkamer kunnen worden ingericht. De woning is zonder eigen berging maar wordt wel aangeboden met ruimte in de kelder voor het stallen van fietsen. Er is erg veel ruimte en licht in dit appartement, dus kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Location

Prinses Beatrixlaan 52*

Prinses Beatrixlaan 52*, Diemen, Netherlands

View larger map

Contact us about this property

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088


    Menu