Sluisstraat 19III, AMSTERDAM
Sold with restriction

Book a viewing:

Call Us

Email Us

Specifications

Type:

in a

Object: Apartment (Upstairs)
95 m2
Construction year: 1900
3
2
1
Garden: Sun terrace (51 m2)
Parking facility: Parking permits
Sale: 850.000,-
Service charges: 100 per month
Contribution Fee (VVE): 100 per month

Impression

Floorplan

Not Available

Description

Geweldig 3 kamer appartement (95 M2) op de derde en vierde verdieping met twee geweldige dakterrassen en een balkon. Het appartement is gerenoveerd en dit appartement heeft het luxueuze “loft gevoel” dat nog wordt versterkt door de houten vloeren. De hoge plafonds en grote ramen laten veel licht binnenstromen en alle gebruikte materialen en apparatuur zijn van hoge kwaliteit. De keuken heeft een granieten aanrecht en alle mogelijke apparatuur is aanwezig. Op deze verdieping is het entree naar het balkon.
Op de volgende verdieping is de “master bedroom” met onder andere een dakvenster (met verduistering) en de trap naar het grootste dakterras met 360 graden vrij uitzicht. De tweede slaapkamer heeft toegang tot het tweede dakterras, tevens van mooie afmeting. De vele restaurantjes en winkels, alsmede het Vondelpark is op 1 minuut afstand te belopen.
Kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden!

De informatie vermeld op internet is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid en/of onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Gegadigde heeft zijn/haar eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot een woning is de makelaar adviseur van de eigenaar. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het proces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent een woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw makelaar of hier zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Location

Contact us about this property

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088