Book a viewing:

Call Us

Email Us

Specifications

Type:

in a

Impression

Floorplan

Not Available

Description

(NL)
Ruim 2 kamer appartement, met extra slaapkamer op mezzanine, hoge plafonds en uitzicht op de gracht in een prachtig monumentaal gebouw, midden in het centrum, op loopafstand van het Centraal Station, de Dam en vele eet- en winkelgelegenheden zoals rondom de Dam, Kalverstraat, Nieuwendijk en de Jordaan. Openbaar vervoer om de hoek aanwezig (o.a. tram, bus en trein).
Het zeer goed onderhouden luxe appartement is gelegen op de bel etage, met prachtige houten visgraat vloeren, een ruime lichte woonkamer, open keuken en verschillende bijzonderheden. De lichte slaapkamer heeft veel kastruimte en er is een extra slaapkamer met tweepersoonsbed in gebouwd op een tussenverdieping. De badkamer met bad, inloopdouche en dubbele wastafel zijn direct bereikbaar voor beide slaapvertrekken. Een separaat toilet en de waskamer zijn in de hal te vinden. De hoge plafonds zorgen voor veel licht en de keuken is voorzien van alle apparatuur en een natuurstenen aanrecht.
Dit appartement heeft echt “the best of both worlds”: luxe woongenot op de grachtengordel, met alle rust die men kan wensen en toch midden in het bruisende Amsterdam. Voor gas/water/elektra betaald u €175,- extra. Kom kijken en u heeft uw (T)huis gevonden!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Location

Keizersgracht 158**

Keizersgracht 158**, Amsterdam, Netherlands

View larger map

Contact us about this property

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088


    Menu