Salamander 75, AMSTELVEEN
RENTED

Book a viewing:

Call Us

Email Us

Specifications

Type:

in a

Object: House (Mansion)
150 m2
Construction period:
6
4
1
Garden: Back garden (50 m2)
Parking facility: Public parking
Interior: Upholstered
Rent: € 3.200,- per month
Service charges: None
Contribution Fee (VVE): None

Impression

Floorplan

Not Available

Description

Ruime woning (150 M2) met tuin op het zuiden, schuur, 4 slaapkamers, gestoffeerd, vrij parkeren en winkels op loopafstand in Bovenkerk. 2 badkamers, 4 slaapkamers, tuin aan voor- & achterzijde met schuur en gratis parkeren.
Het huis is gelegen aan een rustige weg in Bovenkerk, met scholen, winkels en sportfaciliteiten om de hoek. De grote woonkamer met extra bergruimte heeft openslaande deuren naar de zonnige tuin. De open keuken met alle apparatuur ingebouwd, heeft ook veel kastruimte en de grote ramen zorgen voor een fijne lichtinval in de keuken, met kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser en een mooi granieten aanrechtblad. De zonnige tuin is bijna onderhoudsvrij en de schuur heeft opnieuw veel bergruimte. Er is een pad achterom, zodat fietsen makkelijk te bergen zijn.
Via de ruime hal met gastentoilet, lades en kapstokken, neemt men de trap naar de volgende verdieping. Hier vindt men 3 slaapkamers, de badkamer met inloopdouche en brede wastafel en separaat toilet.
Op de bovenste verdieping is de grootste slaapkamer met kastenwanden, TV-aansluiting aan de wand en daarnaast de waskamer met wasmachine en droger. Kom kijken en u heeft uw (t)huis gevonden.

Location

Contact us about this property

A1 Executive Estate
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
+31(0) 20 4410088